Kvik-Rep Top
index Autoservice Autoelektrik Diagnose Sporing Lakering Klima Kontakt


Sporing

Det er vigtigt, at bilens 4 hjul er korrekt justerede. Hjul, der ikke er korrekt sporede, vil modarbejde bilens bevægelser og forårsage styreproblemer, træthed hos føreren og for tidligt og uregelmæssigt slid på dækkene.

Sporing af hjulene vil sige, at man justerer vinklerne på køretøjets hjul for at sikre, at hjulene bevæger sig korrekt i forhold til bilens geometriske midte. Hvert hjul har sin egen dynamik (camber, caster og toe), der specificeres af bilfabrikanten.

De mest almindelige tegn på en bil med forkert sporede hjul er uregelmæssig og unormalt hurtigt slid på dækkene, og at bilen trækker væk fra eller kommer ud af sin bane. Hvis du bemærker den type problemer med din bil, er hjulene sandsynligvis ikke korrekt sporede. I sådanne tilfælde anbefaler FULDA, at du får kontrolleret hjulenes sporing hos en specialist, der bruger moderne udstyr til hjælp til sporing af hjul.

Den er bedst at få sporet alle 4 hjul. Ved denne type justering anbringer teknikeren et instrument på samtlige hjul og måler køretøjets dynamik på alle 4 hjul. I dag kan mange biler spores på baghjulene, men selv for biler uden mulighed for sporing af baghjulene, vil en sporing af alle 4 hjul give teknikeren mulighed for at finde evt. sporingsproblemer på baghjulene og kompensere for dem via sporing af forhjulene

Vi sporer med laser..